O projektu

Stambeno-poslovni objekat Blok 32, na adresi Bulevar Zorana Đinđića 125, projektovan je u formi otvorenog bloka koji se sastoji od tri dominantna kubusa koji su povezani u najnižim etažama. Ovakav pristup u kome su metodom substrakcije naglašena tri dominantna kubusa donosi niz prostornih kvaliteta. Na ovaj način obezbeđen je veći nivo privatnosti stambenih jedinica, bolja insolacija i provetrenost bloka, dvostrana orijentacija velikog broja stanova itd.

U nivou prizemlja su predviđeni lokali u koje se ulazi sa nivoa pristupnih komunikacija i pjaceta. Dve poluatrijumske pjacete predstavljaju prostorne celine koje objektu daju poseban kvalitet zbog svoje pozicije koja je idealna za različite namene, poslovanje, trgovinu, ugostiteljstvo itd.

Ulazi u stambene delove objekta su sa uvučenih delova pjacete prema Bulevaru Zorana Đinđića i sa južne strane Bloka. Stambeni prostori organizovani su u dve prostorne celine u kojima je predviđeno 127 stanova.

U kompleksu su zastupljeni stanovi različitih struktura, od jednosobnih do petosobnih na tipskim etažama, kao i savremeno organizovani dupleksi na poslednjim spratovima.

Svaki od stambenih kubusa podeljen je na dve celine koje imaju zasebne baterije liftova i zasebna stepeništa. Prostrani stanovi projektovani su sa velikim ozelenjenim terasama, sa dovoljno dnevnog svetla i prirodnom ventilacijom.Integracijom zelenila i arhitekture promoviše se ideja o ekološkoj održivosti zgrade čime se poboljšava kvalitet života i svest o upotrebi energije i zaštiti životne sredine.

Spratnost stambenih delova je ista, P+7+povučeni sprat.

Za potrebe korisnika planiranog stambeno-poslovnog objekta obezbeđen je potreban broj parking mesta u okviru dvoetažne garaže.

Marketing

  • Mobilni : +381 63 400 657
  • Mobilni : +381 63 400 658
  • Mobilni : +381 63 400 659
  • Mobilni : +381 63 400 269
  • Telefon : +381 11 4029 130
  • office@blok32.rs

Sadržaj sajta blok32.rs je vlasništvo AMG solutions-a. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole AMG solutions-a, zarad komercijalne upotrebe ili u druge svrhe, osim za lične potrebe posetilaca sajta.

© 2018 AMG solutions. All rights reserved | Design by AMG solutions.

>>